Despre noi

SC Hargita Holding SRL, cu sediul in Cristuru Secuiesc, jud Harghita a fost constituita in 1997, avand in momentul actual un capital social de 10000 RON.

Principala activitate este importul si distributia produselor de igiena din hartie tip "tissue": ( hartie igienica, servetele, prosoape, batistute ); a produselor de impachetat din hartie; a produselor de unica folosinta din hartie: ( tavite, dantele ); a produselor de impachetat alimente din folii polietilena si aluminiu.

Societatea isi desfasoara activitatea in pe cuprinsul tarii, avand depozitul si birourile ( centrul logistic) la sediul societatii, livrarile fiind realizate de catre mijloacele de transport proprii. Distributia se realizeaza prin intermediul distribuitorilor zonali, societati, cu care importatorul are relatie contractuala.

Existenta societatii se datoreaza viziunii patronului, care a prevazut potentialul pietii in ceea ce priveste utilizarea tot mai larga a acestor produse, a dorintei consumatorilor de a avea produse din ce in ce mai valoroase si mai diversificate.

Aceasta previziune s-a corelat cu obiectivele producatorii acestor produse, care au vazut in piata Romana un potential de dezvoltare.

Ca un fapt divers, in istoria societatii si in dezvoltarea domeniului sta intamplarea petrecuta chiar cu ocazia primului import efectuat, cand, lucratorul vamal, vazand o duba ( de 10 mc) încarcata cu baxuri de batistute nu i-a venit sa creada ca cineva poate sa faca beneficiu cu asemenea produse, crezand ca undeva, ascuns in cutii se afla marfa de contrabanda, si a desfacut toate cutiile, spre surprinderea lui negasind nimic suspect, a comentat ca acesta cantitate de marfa va fi vanduta in cativa ani bunii, dar de atunci, se importa lunar cateva TIR-uri de batistute, si consumul este in crestere.

Dupa cum se vede, societatea a pornit cu un numar restrans de angajati, 3 la numar, ajungand astazi la 17.

Domeniul de activitate s-a largit si el, societatea activand in 3 segmente de piata: retail ( sau uz casnic); horeca ( domeniul ospitalier : hoteluri restaurante,catering ) si professional ( inreprinderi, institutii) industrial ( cu produse de impachetare).

  ´╗┐